🇩🇪 📷 Duitsland 📷 🇩🇪
 

Behalve dat we een paar prachtige bezoeken aan de stad Berlijn hebben gebracht zijn we ook regelmatig op vakantie geweest in Duitsland.

Hier een indruk van de diverse vakantie bestemmingen.

Voor een dagtrip is Station Aken en Bad Bentheim een aanrader..


 

 
 
 
 
 
Aachen Hbf

 

Voor een dagtochtje is dit Station Aken een geschikt doel, veel verkeer ook internationaal en ook goederentreinen zijn flink vertegenwoordigd.


 
Aachen-West

 

Vlak bij het Station Aken is het Station Aken-West ideaal voor goederentreinen.


 
Bad Bentheim
 

Net als Station Aken is dit station Bad Bentheim een zeer afwisselend station met zelfs een eigen spoorwegmaatschappij! De Bentheimer Eisenbahn.

 


 
Berlijn

 

De indrukwekende stad Berlijn is natuurlijk meer dan het Hauptbahnhof Berlin. Zeker een bezoek aan de Koepel van het Rijksdaggebouw is een bezoek meer dan waard (tickets van te voren boeken).


 
Brügge

 

Een dagje weg van ons vakantie in Sauerland bracht ons ondermeer in dit Station Brügge, waar een aardige machinst mij zijn loc liet zien.

Een mooi buitenkansje.

 


 
Keulen

 

Het Station Keulen hebben we meerdere malen bezocht, ook in de tijd van het Ijzeren Gordijn, toen werd je weggestuurd om dat je niet mocht fotograferen op stations (zie de Foto's van Toen).

Maar ook resent zijn we nog geweest.

 


 
Ürzig

 

Een vakatie aan de Moesel bracht mij bij dit Station Ürzig, klein en verlaten met slecht onderhoud, maar wel afwisseld treinverkeer.